نظرسنجی بخش نامه های داخلی
 مصوبه ورزش بانوان: اختصاص هفته ای دو ساعت سانس ورزش در ساعات اداری ( در قالب ماموریت اداری)
از بانوان کارمند دعوت می گردد نظرات و پیشنهادات خود را در زمینه اختصاص هفته ای دو ساعت سانس ورزش در ساعات اداری کارکنان دانشگاه علوم پزشکی قزوین در واحدهای تابعه در قالب فرم الکترونیکی زیر ارسال نمایند.
مصوبه استفاده بهینه از خودروها : استفاده بهینه از خودروها اعم از دولتی و بخش خصوصی
با توجه به مصوبات مدیران محترم معاونت هر هفته برنامه تخصیص خودرو به مدیران ابلاغ می گردد. که شایسته است در برنامه ریزی جهت انجام ماموریت ها لحاظ گردد. استفاده از خودروهای دولتی و خودروهای در اختیار بخش خصوصی و همچنین آژانس طرف قراداد منوط به دریافت مجوز مربوطه از اداره امور عمومی می باشد(مجوز خروج خودرو) . در حال حاضر آژانس طرف قرارداد مشخص است؛ با توجه به اینکه متعهد به رعایت موارد اعلامی از سوی معاونت می باشد و ملزوم به رعایت قیمت های توافقی بوده  لذا استفاده از آژانس‌های دیگر ممنوع می باشد و مسئولیت عدم رعایت این موضوع متوجه شخص استفاده کننده خوهد بود. در صورتی که خودروی آژانس فاقد تابلو یا بغل نویسی بود، از استفاده از خودروی مذکور خودداری نمایید. هر گونه مواردی از قبیل عدم رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی ، شئونات اخلاقی و ...از سوی راننده در  اسرع وقت به اداره امور عمومی اعلام گردد.

هنگام بروز خسارت ناشی از حوادث غیرمترقبه به هر شکل و هر اندازه، مراتب به صورت کتبی در طی مدت 48 ساعت (بدون احتساب تعطیلات رسمی) به معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه اعلام گردد.
هر سال ساختمانها و اموال دانشگاه در قبال حوادث غیر مترقبه (آتش سوزی، صاعقه، انفجار، زلزله و آتشفشان، سیل و طغیان آب، طوفان و گردباد و تندباد)  بیمه می شود. از آنجاییکه در بیمه نامه ها، برای اعلام وقوع خسارت به شرکت بیمه گر مهلت زمانی مشخصی تعیین شده است، و چنانچه در مهلت مقرر اقدام مناسب صورت نگیرد دریافت خسارت با مشکلاتی مواجه خواهد شد، لذا خواهشمند است به نحوی برنامه ریزی گردد هنگام بروز خسارت ناشی از حوادث غیرمترقبه به هر شکل و هر اندازه، مراتب به صورت کتبی در طی مدت 48 ساعت (بدون احتساب تعطیلات رسمی) به این معاونت اعلام گردد. لازم به ذکر است هزینه بازسازی و جبران خسارت واحدهایی که بیمه شده اند از منابع دانشگاه قابل پرداخت نمی باشد و مسئولیت هرگونه سهل انگاری و اقدام به موقع، به عهده مسئول آن واحد می باشد.

قانون کاهش ساعت کار بانوان شاغل دارای شرایط خاص
صدور هرگونه احکام انشایی و یا ابلاغ داخلی برای افراد به عنوان مشاور مجاز نمی باشد

بلحاظ استفاده بهینه از خدمات نیروهای بهداشتی و درمانی در جایگاه سازمانی و طبق شرح وظایف و همچنین با نگاه به کمبود اینگونه نیروها در مراکز بهداشتی و درمانی، جابجایی آنان به بخش های اداری ممنوع بوده و واحدها می‌بایست از اقدام در این زمینه بصورت هماهنگی بین واحدی و راساً خودداری نمایند
قانون ممنوعیت ادامه تحصیل کارگزاران کشور در ساعات اداری