معرفی کارشناسان
معرفی کارشناسان بخش سم شناسی |
ردیف |
نام و نام خانوادگی |
مدرک تحصیلی |
شماره تماس |
1 |
اعظم رحیمی نیارکی |
دکترای شیمی آلی |
33677172 |
2 |
علی سلطانی آبکناری |
کارشناسی ارشد شیمی آلی |
33677172 |
3 |
صدیقه حسنی |
کارشناسی ارشد بیوشیمی |
33677172 |
شرح فعالیت کارشناسان بخش سم شناسی
در حال حاضر در این بخش برخی از سموم قارچی (آفلاتوکسین B1،B2،G1، G2) مورد شناسایی و اندازه گیری می شود، افزایش توانایی بخش مذکور در زمینه اندازه گیری سایر سموم قارچی و شیمیایی از جمله اهداف آزمایشگاه کنترل در آینده نزدیک می باشد.
شرح وظایف کارشناسان بخش سم شناسی
- انجام آزمایشات لازم روی نمونه های غذایی در جهت شناسایی وجود سموم قارچی و تعیین مقادیر آنها
- تهیه SOP های مورد نیاز بخش
- آموزش مسئولین فنی واحدهای تولیدی
- بازدید از بخش سم شناسی آزمایشگاههای واحدهای تولیدی و همکار مستقر در استان
- مشارکت در انجام طرح های تحقیقاتی و پژوهشی در زمینه شناسایی و اندازه گیری سموم قارچی در محصولات غذایی
امکانات و دستگاه های موجود در بخش سم شناسی
دستگاه HPLC